Θρησκευτικό λύσιμο μαγείας, Γλωσσοφαγιάς, Βασκανίας και κάθε αρνητικής ενέργειας!

Η Γνώση προέρχεται από αρχαία ελληνικά θρησκευτικά χειρόγραφα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η μαγεία λύνεται μόνο με την Πίστη και τη Χάρη του ΘΕΟΥ. Δεν μπορούν να τη λύσουν οι μάγοι οι οποίοι κάνουν μαγεία. Ή θα είσαι με τον ΘΕΟ ή με τον διάβολο. Ο διάβολος είναι ανθρωποκτόνος, δανείζει, δεν χαρίζει και τα δανεικά τα παίρνει πίσω με πολύ υψηλό τόκο (ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ). Αυτή η λέξη τα λέει όλα. ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ χαρίζει και τι ζητάει; Να σηκώσετε τα μάτια ψηλά και μετά χαμηλά με ταπεινότητα. Να προσευχηθείτε με τις προσευχές που θα σας δώσω (και ό,τι άλλο θέλετε να του πείτε).

Αυτό το ιστολόγιο αφορά όλους τους ανθρώπους. Ανεξαρτήτου φύλου, χρώματος, θρησκείας. Σε οποιοδήποτε μήκος και πλάτος της γης βρίσκονται. Ας λένε τον Θεό με όποιο όνομα θέλουν, αρκεί ο ΘΕΟΣ που πιστεύουν να πρεσβεύει την αγάπη, την καλοσύνη, το φως. Όπως ο ήλιος βγαίνει για όλους, όπως το νερό είναι πηγή ζωής για όλους, έτσι και ο Πανάγαθος ΘΕΟΣ είναι για όλους τους ανθρώπους. Ανθρώπους πιασμένους στα δίχτυα της μαύρης μαγείας. Απελπισμένους, καταθλιπτικούς, σκεπτόμενους να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οικονομικά εξαθλιωμένους που βιώνουν ενδοοικογενειακή βία. Μόνους, χωρίς φίλους, χωρίς σύντροφο, χωρίς αγάπη, χωρίς οικογένεια. Με χαμηλή αυτοεκτίμηση έως καθόλου. Όλα αυτά είναι απόρροια της μαγείας. (Φρίττει γαρ και τρέμει, μη φέρων καθοράν αυτού την δύναμιν, ότι νεκρούς ανιστά και θάνατον κατήργησε). Ανθρώπους δαιμονισμένους, κουρασμένους και ταλαιπωρημένους από την κατάληψη δαιμονίων. Μα γίνεται να εκβάλλουμε τα δαιμόνια μόνοι μας; Θα αναρωτηθείτε. Τα πάντα γίνονται με την Πίστη, την Αληθινή Μετάνοια και την Θεία Κοινωνία. Η Πίστη είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν. Όποιος πιστεύει και εμπιστεύεται τον ΘΕΟ γίνεται κι αυτός ένας μικρός εν δυνάμει ΘΕΟΣ. Η Πίστη και βουνά μετακινεί.

Ανθρώπους που είναι ευάλωτοι στη γλωσσοφαγιά και στο κακό μάτι. Γιατί κι αυτό ένα είδος μαγείας είναι. Αφορά όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως. Μα καλά θα πείτε, όλοι μαγεμένοι είμαστε; Δυστυχώς ΝΑΙ. Ο κόσμος σατανοκρατείται. Κυβερνά ο Εωσφόρος. Σκεφτείτε: Παγκοσμιοποίηση, πανθρησκεία, που θέλουν να μας επιβάλλουν (ενώ ο αληθινός ΘΕΟΣ μας έχει δώσει ελεύθερη βούληση). Όλοι οι νόμοι είναι κατά της ελευθερίας του ανθρώπου και της εξόντωσής του. Τραπεζικό και φορολογικό σύστημα, δουλεύεις και σου τα παίρνουν όλα. Μεταλλαγμένα τρόφιμα. Περίεργοι ιοί και θανατηφόροι εμφανίζονται κάθε τόσο. Διαλυμένο σύστημα υγείας, αεροψεκασμοί και πολλά άλλα. Όλα αυτά είναι σχέδια του Εωσφόρου που είναι ανθρωποκτόνος, θέλει να εξαφανίσει το είδος μας και να νεκρώσει τον πλανήτη μας. Και εμείς τι κάνουμε; Είμαστε θεατές της κατάρρευσης της ζωής μας και της αφάνισής μας.

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί έχουμε γίνει αρνητές του ΘΕΟΥ, αρνητές του φωτός, αρνητές της καλοσύνης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο. Έχουμε βουτηχτεί στην ύλη, είμαστε αλαζόνες, άνθρωποι του ΕΓΩ και όχι του ΕΜΕΙΣ. Παρόλα αυτά παραπονιόμαστε συχνά ότι μας εγκατέλειψε ο ΘΕΟΣ. ΟΧΙ. Εμείς τον εγκαταλείψαμε, εμείς τον προδώσαμε. Ο ΘΕΟΣ δεν προδίδει και δεν εγκαταλείπει ποτέ. Όταν τον εμπιστευτούμε μας οδηγεί στη χαρά και στην ευτυχία. Υπάρχει ακόμα χρόνος, προλαβαίνουμε να ενωθούμε όλοι μαζί να γίνουμε χάλκινη ασπίδα (σαν αυτή που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες και ο Μέγας Αλέξανδρος), να σηκώσουμε τα μάτια στο ΘΕΟ. Να προσευχηθούμε να σπάσει τα μούτρα του ο διάβολος, να πάει στα τάρταρα μαζί με τους δούλους του και να γίνουμε άνθρωποι ευτυχισμένοι εν ειρήνη επί της γης.

 

Εγώ θα σας δώσω το λιθαράκι και εσείς θα χτίσετε το σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας.

Πώς θα έρθει το λιθαράκι στην κατοχή σας;
Στείλτε e-mail το μικρό σας όνομα και της μητέρας σας και την ημερομηνία της γέννησής σας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και για άλλα μέλη της οικογένειάς σας εκτός από μικρά παιδιά. Αναφέρετε το πρόβλημά σας. Θα διαβαστείτε για 3 μέρες ο καθένας από εσάς ξεχωριστά, με προσευχές απόκρυφων θρησκευτικών χειρογράφων. Μετά από 3-4 μέρες θα λάβετε στο e-mail σας προσευχές, ειδικές για αρνητικές ενέργειες, μαζί με οδηγίες πώς να τις χρησιμοποιήσετε.
Στην πρώτη εβδομάδα θα δείτετη ζωή σας να αλλάζει!
Οι πόρτες του φωτός σιγά σιγά και μία μία θα ανοίγουν. Θα σκέφτεστε και θα βλέπετε διαφορετικά τους ανθρώπους, θα κρίνετε αλλιώς τα γεγονότα, σαν να είχατε μία κουρτίνα μπροστά σας και αρχίζει να φεύγει, πλημμυρίζοντας τη ζωή σας με άπλετο φώς. Οι συνάνθρωποί σας θα αρχίσουν να σας βλέπουν αλλιώς. Θα το βλέπετε στα μάτια τους, θα το νιώθετε στην ψυχή σας.
Ο Δημιουργός γνωρίζει τι επιθυμεί το κάθε παιδί του.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσεύχεστε με τις προσευχές που θα σας δώσω, να Τον εμπιστευτείτε και να έχετε υπομονή. Μετά το λύσιμο που θα κάνω εγώ διαβάζοντας με μεγάλη πίστη σε ΕΚΕΙΝΟΝ ότι αρνητικό υπάρχει, θα εξαφανιστεί. Δεν θα μπορεί να σας ακουμπήσει καμιά αρνητική δύναμη. Κανείς δεν θα μπορέσει να σας κάνει κακό ξανά όσο και αν το επιδιώξει. Αδράξτε την ευκαιρία να βγείτε απ το σκοτάδι στην υπέρλαμπρη λιακάδα του ΘΕΟΥ.

 

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτοί που ασχολούνται με αρνητικά πράγματα όπως μαγεία, επαναφορές κ. τ. λ δεν μπορούν να λύσουν, δεν μπορούν να κάνουν καλό. Είπαμε ή θα είσαι με το ΘΕΟ ή με το διάβολο. Όμως δυστυχώς σήμερα το ψέμα πουλάει και αν κάποιοι συναντούμε το φώς, το προσπερνάμε γιατί νομίζουμε ότι και αυτό είναι κάλπικο. Αυτό που βλέπετε εδώ είναι ΑΛΗΘΙΝΟ. Πάρτε το και θα διαπιστώσετε πολύ γρήγορα ότι το κεράκι αυτό θα γίνει λαμπάδα και η λαμπάδα θα γίνει ήλιος λαμπερός. Βγείτε από το σκοτάδι επικοινωνώντας σήμερα στο: 6980 689 919
Λύσιμο Μαγείας