3

Μαγεία – Αρνητική Ενέργεια – Μάγια

Αποδεκτή από την εκκλησία: Έχετε πίστη; Έχω τη λύση. Η δύναμη του διαβόλου είναι μεγάλη, μεγαλύτερη όμως είναι η δύναμη του ΘΕΟΥ….

Η μαγεία είναι μια πανάρχαια επιστήμη σκοτεινή και επικίνδυνη για τον άνθρωπο. Είναι ένα από τεχνάσματα του διαβόλου που σε συνεργασία με ανθρώπους, μάγους, μέντιουμ, κ.τ.λ. επεμβαίνουν κατόπιν εντολής κάποιου, αρνητικά στη ζωή κάποιου άλλου (να κάνει κακό) στέλνοντας άυλες οντότητες ή χρησιμοποιώντας λέξεις μαγικές και βρώμικα υλικά, νεκρόλαδα και άλλα. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι κακή είναι η μαύρη μαγεία, ενώ η λευκή είναι για καλό. Δεν υπάρχει καλή και κακή, η μαγεία είναι μία. Έχει δαιμονική προέλευση και σχετίζεται μόνο με το κακό. Η μόνη διαφορά είναι ότι στη μαύρη φαίνεται το κακό ενώ στη λευκή εμφανίζεται με το προσωπείο του καλού. Λύκος με μάσκα προβάτου.

Ο χαιρέκακος, μισάνθρωπος, παμπόνηρος και βλεδυρός διάβολος βρίσκει τρόπους να ξεγελάσει τον άνθρωπο που τον μισεί θανάσιμα (λέγεται και ανθρωποκτόνος) και το μόνο που θέλει είναι η δυστυχία του, η καταστροφή του και ο θάνατός του. Το ίδιο μισεί και τον ΘΕΟ, όμως επειδή δεν μπορεί να τον βλάψει, βγάζει όλη του τη λύσσα επάνω στους ανθρώπους. Γιατί είμαστε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του ΘΕΟΥ. Η μαγεία λύνεται μόνο με τη θρησκεία, την προσευχή, την Πίστη και τη Χάρη του ΘΕΟΥ. Κάποιος που ασχολείται με μαγεία ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό δεν μπορεί να ΛΥΣΕΙ. Ή θα είσαι με τον ΘΕΟ ή με τον διάβολο. Είπαμε ο διάβολος είναι ανθρωποκτόνος, δανείζει δεν χαρίζει. Τα δανεικά τα παίρνει πίσω με πολύ υψηλό επιτόκιο (πίκρα, θλίψη, απελπισία, τάσεις αυτοκτονίας, καβγάδες κ.ά.)

Μόνο ο ΘΕΟΣ χαρίζει. Η μεγαλύτερη επιτυχία του διαβόλου είναι να πείσει τον άνθρωπο ότι δεν υπάρχει για να κάνει ανενόχλητος την καταστροφική δουλειά του. Η δύναμη του διαβόλου είναι μεγάλη. Η δύναμη όμως του ΘΕΟΥ είναι μεγαλύτερη, απέραντη, συμπαντική.

Ποιους παγιδεύει στα δίχτυα της η μαγεία.

Η μαγεία πιάνει στα δίχτυα της τους ανθρώπους που αφήνουν παράθυρο ανοιχτό στον διάβολο. Δεν εκκλησιάζονται τακτικά, δεν εξομολογούνται, δεν μετανιώνουν, δεν κοινωνούν, και δεν έχουν καθαρή καρδιά. Έτσι οι μάγοι μπορούν να συνεργασθούν εύκολα με τον διάβολο και να τους βλάψουν. Όλοι λένε, μα εγώ δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν, δεν έχω πειράξει γιατί σε εμένα; Ψάξτε λίγο την ζωή σας και ανακαλύψτε ότι κάτι έχετε κάνει, άλλοι ηθελημένα και άλλοι όχι.
Μόνον ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός είναι Αναμάρτητος.

Μάγοι: Τα αντικείμενα που χρησιμοποιούν για να κάνουν κακό στους ανθρώπους και στις περιουσίες τους.

Οστά πεθαμένων ανθρώπων και ζώων, νεκρόλαδα και νεκρό χώμα από νεκροταφεία, φυτίλια και λαμπάδες του γάμου, κουφέτα, ρούχα γενικώς που φορέθηκαν την ημέρα του γάμου. Κομματάκι υφάσματος που κόβουν με ψαλίδι, φωτογραφίες και τέλος αυγά, ακαθαρσίες και ότι μπορεί να έχει σχέση με το άτομο που θέλουν να του κάνουν κακό. Μην πιστεύετε ποτέ τους μάγους που λένε η ψεύτικη μαγεία είναι για καλό, εμείς καλό κάνουμε. Λευκή και μαύρη το ίδιο είναι και καμουφλάρονται πίσω από εικόνες και καντήλια. Μην παίρνετε ποτέ φυλακτά κλειστά, μπορεί να έχουν απο αλεύρι, έως κατάρες, βρισιές εναντίων του Χριστού γραμμένες συνήθως σε άλλες γλώσσες. Μόνον σταυρό.

Πως θα καταλάβουμε ότι έχουμε μάγια;

Όταν υπάρχουν: καυγάδες με το παραμικρό, χωρίς ιδιαίτερη αιτία, φόβοι, κατάθλιψη, πόνοι, αρρώστιες και οι γιατροί να μην βρίσκουν τίποτα, θάνατοι πολλοί στην οικογένεια. Να μην μπορεί να τεκνοποιήσει το ζευγάρι, χωρίς να μπορεί να έχει πρόβλημα. Πρόβλημα στην επαφή του ζευγαριού, μεγάλα οικονομικά και επαγγελματικά προβλήματα, να μην μπορεί να κάνει σχέσεις ή να κάνει τις χειρότερες. Και γενικά πολλά εμπόδια στην ζωή μας σε όλους τους τομείς μικρά ή μεγάλα.

Πως λύνονται τα μάγια, και ποιοι μπορούν να τα λύσουν;

Ο μοναδικός τρόπος να διαλυθεί κάθε είδος μαγείας είναι μόνον ο θρησκευτικός, ο χριστιανικός χρειάζεται μετάνοια, προσευχή, εξομολόγηση από καρδιάς. Νηστεία, Αγιασμός στο σπίτι, Θεία Κοινωνία και βέβαια αγάπη για τον συνάνθρωπο. (Μην κάνετε ποτέ αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν). Μην απευθυνθείτε ποτέ σε μάγους, θα σας πάρουν τα λεφτά, και θα σας κάνουν χειρότερα, για να μην είστε ποτέ καλά, και να σας εκμεταλλεύονται. Αυτός που κάνει μάγια δεν μπορεί να λύσει. Είπαμε ή παπάς ή ζευγάς, ή με τον Θεό ή με τον διάβολο. Βοήθεια μέσων της εκκλησίας αν και εφόσον βρείτε κάποιον πνευματικό να ασχοληθεί μαζί σας και να μπορεί βέβαια. Διότι δυστυχώς δεν μπορούν όλοι οι ιερείς να το κάνουν, πρώτον το αποφεύγουν γιατί είναι επίπονο πνευματικά, και δεύτερον διότι δεν έχουν πίστη.

Ο Θεός είναι μαζί μας. Εμείς είμαστε μαζί του;

Comments are disabled.