Αποκάλυψη

Αποκάλυψη νέας τάξης πραγμάτων

Το αντίδοτο του δαγκώματος του αρχαίου όφη στην σημερινή εποχή. Έχετε πίστη; Έχω τη λύση

Τα Σόδομα και τα Γόμορρα όλοι τα γνωρίζετε. Αυτό συμβαίνει και σήμερα συνάνθρωποι μου, μόνο που τώρα το ονομάζουν ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Πάρτε το καφεδάκι σας ή το ποτάκι σας αν είναι βράδυ. Ο ΘΕΟΣ επιτρέπει ότι ευχαριστεί τον άνθρωπο, αρκεί να γίνεται με μέτρο. Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες.

Αυτό που δεν θέλει ο ΘΕΟΣ είναι να μην ενοχλούμε και αδικούμε τον συνάνθρωπο μας. Να μην κάνουμε αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν. Θέλω να σας παρακαλέσω από τα βάθη της καρδιάς μου να αφιερώσετε 20 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας και να διαβάσετε όλες τις ενότητες αυτής της ιστοσελίδας. Δεν θα το μετανιώσετε. Είναι για το καλό σας. Θα πάρετε πολλές απαντήσεις, θα αλλάξετε πολλά από τα πιστεύω σας, θα δείτε τα γεγονότα που τρέχουν από άλλη οπτική γωνία. Γιατί καταρρέει ο κόσμος και ποιοι ευθύνονται. Γιατί τόση αδικία σε εμάς και σε εκατομμύρια συνανθρώπους μας.

Έχετε την υπομονή, διαβάστε προσεκτικά και θα καταλάβετε ότι και εμείς έχουμε μερίδιο ευθύνης. Άλλος μικρότερο άλλος μεγαλύτερο για τα σημερινά Σόδομα και Γόμορρα, του αφανισμού του δικού μας και του πλανήτη μας. Εύχομαι να είναι η αρχή ενός καινούργιου ξεκινήματος στη ζωή σας. Εσείς αποφασίζετε. Ταπεινά μέσα από την ψυχή μου. Ένας απλός ταπεινός άνθρωπος που θέλει το καλό σας.

Comments are disabled.