Μπορούμε να σας λύσουμε όλες τιςαπορίες σας

Διαβάστε τις παρακάτω ερωτήσεις και αν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντησή σας, στείλτε μας την ερώτησή σας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή επικοινωνήστε στο: +30 6980 689 919

Ρωτάτε >> Απαντάμε

Τι είναι το Θρησκευτικό Λύσιμο Μαγείας;

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η μαγεία λύνεται μόνο με την Πίστη και τη Χάρη του ΘΕΟΥ. Δεν μπορούν να τη λύσουν οι μάγοι οι οποίοι κάνουν μαγεία. Ή θα είσαι με τον ΘΕΟ ή με τον διάβολο.

Πως θα προφυλάξω εμένα και την οικογένεια μου από την γλωσσοφαγιά και το κακό μάτι;

Προσευχή είναι ο διάλογος του ανθρώπου με τον ΘΕΟ και η χάλκινη ασπίδα του ενάντια στο κακό. Όποιος προσεύχεται έχει στα χέρια του το πιο δυνατό όπλο για να αντιμετωπίσει το κακό. Την προσευχή την κάνουν πολλοί άνθρωποι μαζί σε τόπους λατρείας και σε εκκλησίες…

Τι είναι η μαγεία;

Η μαγεία είναι μια πανάρχαια επιστήμη σκοτεινή και επικίνδυνη για τον άνθρωπο. Είναι ένα από τεχνάσματα του διαβόλου που σε συνεργασία με ανθρώπους, μάγους, μέντιουμ, κ.τ.λ. επεμβαίνουν κατόπιν εντολής κάποιου, αρνητικά στη ζωή κάποιου άλλου (να κάνει κακό) στέλνοντας άυλες οντότητες ή χρησιμοποιώντας λέξεις μαγικές και βρώμικα υλικά, νεκρόλαδα και άλλα.

Πως με βοηθάει η Πίστη στον Θεό;

Η απόγνωση και η απογοήτευση συσσωρεύονται στην ψυχή μας. Τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε. Το αντίδοτο σε όλα τα αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας είναι η πίστη στο ΘΕΟ, στον υπέροχο Δημιουργό, στην αστείρευτη πηγή φωτός, ενέργειας και δύναμης. Όποιος πιστεύει στο Θεό αποκτά δύναμη, έχει καθαρό μυαλό, φεύγει η ομίχλη από μπροστά του και βρίσκει την καλύτερη λύση σε όλα του τα προβλήματα.

Ρωτήστε μας

Φόρμα γρήγορης επικοινωνίας

    Συναινώ: