Γλωσσοφαγιά - Κακιές Γλώσσες

glosofagia

Γλωσσοφαγιά...

Πύρινες γλώσσες. Αν έχετε πίστη, έχω την λύση κατά των φαρμακερών γλωσσών!!


Η γλωσσοφαγιά είναι μια κακή ενέργεια που δεν διαφέρει απ’ το κακό μάτι. Είναι η συμμετοχή πολλών ανθρώπων που μιλούν με φθόνο για κάποιο άτομο ή κατά της οικογένειάς του.
Υπάρχουν ειδικές προσευχές για να αποφύγετε τα βέλη των κακών γλωσσών.Οι κακόβουλοι αυτοί άνθρωποι είτε είσαι καλά είτε άσχημα, κάτι θα πουν.
Έχεις καινούργιο αυτοκίνητο, σπίτι, ρούχα, κ.ά.; Πού τα βρήκε θα πούν; Δεν έχεις; Α τον κακομοίρη, είναι ανίκανος, για τίποτα δεν κάνει.
Υπάρχουν τρόποι να προστατευτούμε από την γλωσσοφαγία τις κακές αυτές γλώσσες και τους κακόβουλος ανθρώπους. Διαβάστε πιο κάτω τηρήστε τα, και δεν θα έχετε ποτέ πρόβλημα.

Δυνατή προσευχή για Γλωσσοφαγιά

Διαβάζετε μία φορά την ημέρα και μην φοβάστε τίποτα.

Στο όνομα του Πατρός και Υιού και του Αγίου πνεύματος Αμήν.
Κύριε άκουσε την προσευχή μου, αφουγκράσου την παράκληση μου, μες στην αλήθεια Σου, ακουσέ με μες στην αλήθεια Σου, ακουσέ με μες στη δικαιοσύνη Σου. Και μην κρίνεις (τον-την) δούλο σου (τούδε όνομα) διότι δεν απέδωσε το δίκαιο ενώπιο Σου κάθε άνθρωπος. Γιατί ο εχθρός καταδίωξε την ψυχή μου, ταπείνωσε στη γη την ζωή μου, με καθήλωσε στο σκοτάδι, όπως τους αιώνια νεκρούς, και το πνεύμα μου έμεινε αφρόντιστο και η καρδία μου ταράχτηκε. Ανακάλεσα στην μνήμη μου ημέρες παλιές, αναλογίστηκα όλα τα έργα Σου, και μελέτησα τα έργα την χείραν Σου.

Άνοιξα τα χέρια μου σε Εσένα. Η ψυχή μου ως άνυδρη γη Σε ζητά.
Ακουσέμε Κύριε ηρέμησε γρήγορα το πνεύμα μου. Μην αποστρέψεις το πρόσωπο Σου από μένα και ακολουθήσω εκείνους που βρίσκονται στο χώμα. Κάνε για μένα νωρίς ευδιάκριτο το έλεος Σου, διότι σε Εσένα ελπίζω. Δείξε μου, Κύριε το δρόμο να πορευτώ γιατί σε Εσένα εμπιστεύομαι την ψυχή μου. Γλίτωσέ με από τους εχθρούς μου, Κύριε, σε Εσένα κατέφυγα. Δίδαξέμε τον τρόπο να πραγματοποιήσω το θέλημά Σου, γιατί Εσύ είσαι ο Θεός μου. Το καλό Σου το πνεύμα ας οδηγήσει σε δρόμο ευθύ χάρη στο όνομά Σου, Κύριε, φρόντισε την ζωή μου. Χάρη στη δικαιοσύνη Σου βγάλε από την ψυχή μου την θλίψη και χάρη στο έλεος Σου εξολόθρευσε τους εχθρούς μου. Και εξαφάνισε όλους όσους θλίβουν την ψυχή μου γιατί εγώ δούλος Σου είμαι.

Καθάρισμα χώρου από γλωσσοφαγιά

Αερίζουμε το σπίτι μας κάθε μέρα. Έχουμε αρωματικό λιβάνι, λιβανίζουμε όλο το σπίτι, ανάβουμε ένα κεράκι, μωρόσιο σε μια εικόνα και λέμε λιβανίζοντας: Ιησούς Χριστός Νικά και όλα τα κακά σκορπά.

Προφύλαξη από Γλωσσοφαγιά και κακές πύρινες γλώσσες

Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε πάντα θετικά για όλα, και ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας. Αν ο λογισμός μας φεύγει και δεν υπακούει, θα λέμε νοερά: Μέγα το όνομα της Αγίας Τριάδας. Υπεραγίας Θεοτόκε σκέπε Υμάς (Άγιος Παΐσιος) Τόσο απλό. Εσείς το κάνετε δύσκολο, γιατί βαριέστε, και γιατί δεν πιστεύετε.

Δείτε εδώ: Παϊσιος: Πότε πιάνουν τα μάγια και πως λύνονται...

Ο Θεός είναι μαζί μας. Εμείς είμαστε μαζί του;